یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ | Sun 24 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۲:۲۱:۰۴

زیردریایی غیرنظامی دو برابر بزرگ‌ترین جت مسافربری دنیا

باشگاه خبری فراساحل: روس‌ها به دنبال ساخت زیردریایی هستند که با بال‌های عظیم‌الجثه‌اش قادر به اسکن‌ کردن اقیانوس‌ها و کشف منابع انرژی جدید خواهد بود. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از دیلی‌میل، گفته می‌شود اندازه این فناوری دو برابر بزرگ‌ترین جت مسافربری تجاری دنیاست و با داشتن بال‌هایی شبیه این جت، به زودی قادر خواهد بود اعماق قطب شمال را تفحص کند.
هدف روسیه از ارائه چنین سامانه‌ای، بهره‌برداری از منابع انرژی کشف نشده و همچنین انجام تحقیقات علمی است. زیردریایی تحقیقاتی قاره قطب شمال» (The Arctic Research Submarine) در واقع توسط «دفتر طراحی روبین» در این کشور ساخته خواهد شد؛ این دفتر، مسئول ساخت زیردریایی‌های مجهز به کلاهک‌های موشکی گروه «تایفون» است که توسط اتحاد جماهیر شوروی در دهه 1980 عملیاتی شدند.

این زیردریایی بزرگ‌ترین شناور غیرنظامی دنیا خواهد بود و یک راکتور هسته‌ای آن را نیرودهی خواهد کرد. گفته می‌شود فرآیند تولید این سامانه عظیم‌الجثه سال 2020 آغاز خواهد شد. این سیستم برای انجام تفحص‌هایش از سونار فعال دارای فرکانس بسیار پایین بهره خواهد بود و این سونار قادر خواهد بود به بستر دریا نفوذ کند. سامانه مورد بحث با بزرگ‌ترین هواپیمای مسافربری دنیا موسوم به Airbus A380 مقایسه شده که نصف اندازه  زیردریایی است. این مقایسه بیشتر به دلیل وجود دو مجموعه گیرنده‌های سونار بال‌مانند در زیردریایی است که در داخل بدنه آن جمع خواهد شد. این بال‌ها به «زیردریایی تحقیقاتی قاره قطب شمال» امکان گرفتن تصاویر از محیط اطراف را در هر جهتی می‌دهد. گفته می‌شود این زیردریایی مسلح نخواهد بود و مجهز به پرتابگرهای پهپاد زیرآبی خواهد بود؛ این پهپادها به محققان امکان مطالعه نواحی دشوار را می‌دهد.

طول این زیردریایی 135.5، عرض آن 14.4 متر و وزنش 13 هزار و 820 تن خواهد بود. طول بال این فناوری نیز 100 متر گزارش شده و قادر خواهد بود به سرعت حداکثری 12.6 گره دریایی برسد. زیردریایی مزبور دارای 40 خدمه خواهد بود و می‌تواند ماموریت‌هایی تا 90 روز را نیز انجام دهد. این زیردریایی قادر خواهد بود در اعماق 400 متری نیز عمل کند. روسیه امیدوار است با کمک چنین فناوری‌هایی به منابع انرژی و معدنی واقع در قاره قطب شمال دست پیدا کند، منابعی که هنوز تحت تاثیر گرمایش جهانی و ذوب‌ یخ‌ها قرار نگرفته‌اند. دولت این کشور  طی سال‌های اخیر ادعای مالکیت بر بخش‌های عظیمی از قاره قطب شمال را داشته است.



  کد خبر : 3740
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :